IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Mutanten

Ga naar beneden 
AuteurBericht
X-Men
Admin
avatar

Aantal berichten : 14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Character sheet
Alias: Mutant Name
Leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Mutanten   ma jul 14, 2014 9:34 am


MUTANTEN
If There's A Future We Want It Now
Mutanten hebben een genetische mutatie dat het X-gen heet. Deze gen zorgt er voor dat de mensen met deze gen een bepaalde mutatie ontwikkelen in hun lichaam. Deze mutatie kan bij iedereen verschillend zijn. De een creëert de mutatie om gedachten te kunnen lezen, terwijl een ander een mutatie creëert om van lichaam te kunnen veranderen.

De meeste kinderen ontwikkelen hun mutatie in de puberteit. Daar ondervinden ze hun mutatie en is deze meestal niet handelbaar. Kinderen weten niet hoe ze er mee om moeten gaan en zullen daardoor misschien een gevaar zijn voor anderen. Er bestaan ook mutanten die meteen vanaf hun geboorte de mutatie ontdekken en kunnen ontwikkelen, deze mutanten kunnen vaak op latere leeftijd al veel beter met hun mutatie om gaan.

Mutaties kunnen in vele vormen en maten komen. Sommige hebben een staart, andere vleugels. Andere kunnen bepaalde lichaamsdelen extra laten groeien en je hebt mutanten die er gewoon menselijk uitzien. Je bent zo vrij mogelijk om te verzinnen hoe jou personage er uit ziet.


Classes
Omdat er een heleboel mutanten zijn die een heleboel verschillende mutaties hebben zijn er 5 classen op gericht. Elke class geeft aan hoe goed de mutant met zijn mutatie om kan gaan. Natuurlijk kan een Class 1 mutant stijgen naar een Class 2 Mutant als hij tijdens de RP beter leert omgaan met zijn krachten.

CLASS 1
Jouw Mutant kan helemaal niet met zijn mutatie om gaan en kan het niet onder controle houden. Hij is een gevaar voor andere en ook voor zichzelf. De meeste mutanten die in Class 1 zitten zijn nog jongere kinderen.

CLASS 2
In Class 2 is jou mutant lerende om met zijn mutaties om te gaan. Hij heeft die nog niet goed onder controle maar is geen gevaar meer voor zichzelf of voor andere. Mutanten die in Class 2 zitten zijn van gemiddelde leeftijd.

CLASS 3
Class 3 is de meest voorkomende Class voor mutanten die hun mutatie hebben ontdekt tijden de puberteit en al rond de 18-19 jaar zijn nu. Zij kunnen goed met hun mutatie om gaan en zijn dan ook totaal geen gevaar voor andere of voor zichzelf.

CLASS 4
Class 4 komt het meeste voor bij mutanten die al sinds hun geboorte of jonge kinderjaren bezig zijn met hun mutatie en nu rond de 18-19 jaar zijn. Zij hebben hun mutatie volledig onder controle en zijn dan ook geen gevaar voor hunzelf of andere.

CLASS 5
Class 5 komt bijna niet voor. Class 5 mutanten zijn mutanten die vaak al veel ouder zijn. Je kan denken rond de 50 - 60 jaar of zelfs ouder. Deze Mutanten zijn echt super krachtig. Hun controle is perfect en zijn dan ook geen gevaar voor zichzelf.

LET OP! Er word de mogelijkheid gegeven om je eigen class te bepalen omdat niemand anders dan jij zelf perfect weet hoe goed je mutant met zijn krachten om kan gaan. Hou het wel realistisch en bedenk heel goed of de class past bij jou mutant.


The Future Days
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thefuturedays.actieforum.com
 
Mutanten
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: 
OUT OF CHARACTER
 :: Informatie
-
Ga naar: