IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Meredith Moreau

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Meredith Moreau

avatar

Aantal berichten : 9

Character sheet
Alias: Kasumi
Leeftijd: 18 years
Quote: I don't trust easily. So when I tell you I trust you. Don't make me regret it.

BerichtOnderwerp: Meredith Moreau    za jul 19, 2014 8:57 amMeredith Moreau
18 years
North Port(Florida)

Kasumi
Neutraal
Anti-Gravity, Shading, Swiftness, Pause
CLASS 2

Meredith Moreau

Meredith Moreau
I don't trust easily. So when I tell you I trust you. Don't make me regret it.
PERSONALITY

Rustig > Meredith is heel rustig. Houdt niet van drukte. En is zeker niet hyper.

Brutaal > Meredith is een brutaal meisje als er tegen haar brutaal gedaan wordt. Ze blijft kalm maar reageert bot en brutaal.

Sociaal > Omdat ze rustig is kan ze wel sociaal zijn. Ze is het soort meisje dat gewoon naar iemand toeloopt en ermee begint te praten.

Kieskeurig > Als Meredith je niet mag is dat bijna zeker. Naar de andere kant komen is bijna onmogelijk. Je bent goed of slecht in haar ogen niet ertussen.

Wantrouwig > Meredith is wantrouwig, als iemand maar dan ook te dichtbij komt zorgt ze ervoor dat het afstand houdt. En anders slaat ze op de vlugt.


MUTATION

- Anti-Gravity (Uitleg hieronder)
- Shading (Uitleg hieronder)
- Swiftness
- Pause
Meredith is een mysterieus meisje. Ze is heel rustig en kalm. Ze is niet sterk of heeft enige kracht om aan te vallen. Daarom heeft zij krachten gekregen om te ontsnappen. Dit kleine meisje kan voor je staan en als je 1 keer knippert weg zijn. En daar heeft ze verschillende manieren voor. De manier die ze het vaakst zou gebruiken is anti-gravity om op lucht te lopen. Als een soort trap kan ze de lucht in lopen. Net zoals een gewone ondergrond of ze kan tegen het plafond aan plakken alsof het niks is. Dit kan ze ook op andere voorwerpen/mensen uitoefenen. Dit is niet zoals telekinese, maar ze kan ervoor zorgen dat iemand op het plafond gaat plakken of hem op zijn kop in de lucht laten hangen. Het voorwerp heen en weer bewegen kan ze niet en zal ze ook nooit kunnen. Ze kan wel kiezen of het slachtoffer niet kan lopen als het op zijn kop hangt dit kan ze ook vrijlaten. Maar omdat dit niet altijd zo kan heeft ze meerdere manieren. Zij houdt ervan op deze methode 'Ghosting' te noemen. Deze mutatie geeft haar de kracht om door een obstakel te lopen. Dit laat haar ook samen met haar schaduw smelten, waardoor haar lichaam niet te zien is of te voelen. Enkel haar schaduw kan men zien. Omdat dit een jong meisje is gebeurd het soms dat het schaduw de overmacht neemt en haar weer naar de buitenwereld gooit. Maar dit gebeurd steeds minder. Voor de rest heeft ze alles best goed in de hand.
Haar enige aanvallende kracht is 'Pause'. Dit houdt in dat ze alle bewegende dingen kan laten stoppen. Behalve dat van een menselijk lichaam, omdat dat nog te krachtig voor haar is en dit zal ze pas kunnen op oudere leeftijd. Een mens is moeilijk omdat hij die beweging echt wil maken, maar al er een beweging wordt gemaakt die niet zeker is of er wordt niet bij nagedacht zou ze dit kunnen manipuleren. Een vallend voorwerp is wel makkelijk voor haar. Een boom die omvalt is een groter obstakel, maar kan behandeld worden.


HISTORY

Meredith werd geboren in een gezien met meerdere kinderen. Geen van hen leek het x-gen te hebben, of ontwikkeld te hebben. Meredith was de jongste van 3 kinderen. Haar zus en broer waren beide ouder dan 15 toen zij geboren werden. En bijna veilig voor de mutaties. Bij de geboorte van het kleine meisje leek niks fout te zijn gegaan. Behalve dat de bevalling+weeën binnen minder dan een uur gebeurt waren. Niemand wist toen dat zij als enige in de familie echt de mutatie ging ontwikkelen. Op haar twaalfde kreeg ze alles tegelijk. Ze schrok van alles wat er gebeurde. Ze vormde geen gevaar voor iemand of voor zichzelf. En ze hield alles geheim voor iedereen. Maar al snel lekte er iets uit. Mensen zeiden dat ze haar hadden zien rennen op hoge snelheiden. Dat mensen dachten haar in de lucht te zien. En toen is ze weggelopen. Weggerend van alles waar ze van hield. Ze is gaan wonen in een grote stad genaamd North Salem. Toen ze andere mutanten tegenkwam begonnen ze gelijk over kanten, en de 15 jaar oude Meredith koos voor de neutrale kant. Ze oefende op alles, en alles gaat als aardig goed. Met een paar kleine foutjes.


The Future Days
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
X-Men
Admin
avatar

Aantal berichten : 14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Character sheet
Alias: Mutant Name
Leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Meredith Moreau    zo jul 20, 2014 12:21 am

ACCEPTED
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thefuturedays.actieforum.com
 
Meredith Moreau
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: 
IN CHARACTER
 :: Registratie :: Accepted
-
Ga naar: