IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Skylar Blossom

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Skylar Blossom

avatar

Aantal berichten : 12

Character sheet
Alias: Sauv Mont || Class 2
Leeftijd: 19 Years
Quote: 'The world is full of monsters with friendly faces'

BerichtOnderwerp: Skylar Blossom   wo jul 16, 2014 4:29 amSkye
15 Years
Alaska
India Eisley

Sauv Mont
Professor X
Geluk, ongeluk & Telekenises
Class 2

Bente

Skylar Blossom
'The world is full of monsters with friendly faces'
PERSONALITY

Verlegen | Skylar lijkt op het eerste gezicht heel verlegen. Ze praat niet zomaar tegen vreemde, en als iemand haar wat vraagt dan durft ze moeilijk antwoord te geven. Maar schijn bedriegd. Skylar is heel slim, en laat mensen geloven dat ze verlegen en onschuldig is. Met haar leeftijd kan ze daar mooi gebruik van maken.

Sluw | Ze heeft alles heel goed door, maar doet vaak van niet. Skylar heeft mensen snel door, ze weet wat er speelt. Maar ze weet alles perfect verborgen te houden.


MUTATION

Skylar kan geluk en ongeluk veroorzaken. Als ze een persoon niet mag, dan zal diegene de rest van zijn leven geteisterd worden door het lot van ongeluk. Als Skylar je wel mag, dan zal ze je geluk toe wensen en zal alles in je leven perfect verlopen. Daardoor is Skylar heel erg manipulatief en maakt ze vaak misbruik van het feit dat ze als het ware je leven in handen heeft. Tenminste dat is de illusie, want haar ware mutatie is dat ze voorwerpen en personen ongemerkt kan verplaatsen en bewegen. Zo kan ze dus ongelukken veroorzaken. Ze kan op ieder moment zorgen dat een persoon die ze niet mag een ongeluk krijgt, tot de dood aan toe. Vaak gaan mensen van krankzinnigheid dood, doordat ze 24/7 alleen maar dingen fout doen en alles mis loopt. Als ze je wel mag zal ze niet snel je geluk toe wensen, dat is gewoon iets wat ze niet snel gebruikt. Als je speciaal voor der bent kan ze al je wensen laten uitkomen. Skylar heeft nog niet de volledige controle, en maakt nu nog een beetje misbruik van haar mutatie.

In een latere Class zal ze ook druk kunnen geven op mensen en voorwerpen. Het soort druk dat je verpletterd.


HISTORY

Schrijf hier zo uitgebreid mogelijk de geschiedenis van je personage. Maak je niet druk over de lengte want er kom vanzelf een scrollbox.


The Future Days
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Skylar Blossom
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: 
IN CHARACTER
 :: Registratie
-
Ga naar: