IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Alec Delta

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alec Delta

avatar

Aantal berichten : 7
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Character sheet
Alias: The Illusionist
Leeftijd: 23
Quote: 'Not every creation is good for human kind. Some are make you fall apart en break you down and then there's no one at the ground to help you stand up again.'

BerichtOnderwerp: Alec Delta   di jul 15, 2014 8:38 amALEC
23
CHICAGO
SEBASTIAN STAN
THE ILLUSIONIST
MAGNETO
PIXIE WINGS, ILLUSIONS, TELEKINISES
CLASS: 4

MICHELLE

Alexander Delta
LINE OF LYRICS HERE!!
PERSONALITY

ME, ME AND ME
Alec denkt alleen maar aan zichzelf. Vrienden maken doet hij alleen als hij er beter van word. Je zal Alec dan ook vaak zien met nieuwe vrienden, of juist helemaal alleen. Alec heeft een arrogante houding en denkt ook dat hij wijzer is dan iedereen. Heeft vaak een grote mond tegen andere en manipuleert ze tot en met. Hiervoor gebruikt hij graag zijn mutatie Illusie om mensen een Illusie op te houden en te denken dat ze echt weer herenigd zijn met de persoon waar ze van houden. Het enige wat ze hoeven te doen is Alec te plezieren en hij zal ze de Illusie geven.

EVIL?
Of Alec nou echt een slecht persoon is, is nog maar te betwijfelen. Het heeft natuurlijk een geschiedenis waarom Alec zou geworden is. Het was nooit zijn bedoeling geweest om mensen echt pijn te doen. Op zich vind hij zelfs dat hij ze een gunst verleend door zijn Illusies. Alec is ook niet alleen maar slecht en kan mensen echt waarderen. Alleen moet je soms een beetje om het harde uiterlijk van Alec heen kijken. Als je maar lang genoeg blijft dan zal Alec een stuk vriendelijker worden en een stuk aardiger met je om gaan. Je moet alleen kunnen bewijzen dat je waardig genoeg bent om van te houden.

LITTLE FLIRT
Alec is helemaal geen stil persoon. Hij weet met iedereen wel een praatje te maken en probeert vooral niet zijn zwarte humor voor zich te houden. Maar naast dat is hij ook nog een ontzettende charmeur. Hij flirt veel met meisjes en met jongens. Is ook helemaal niet vies van een avondje lol en is dan toch stiekem ook wel een nachtmens.


MUTATION

PIXIE WINGS
Pixie Wings is nou niet het meest mannelijke op aarde wat er bestaat, maar Alec heeft deze lieve vleugeltjes nou eenmaal. En mocht je het afvragen, Tinkerbell kon nog eens jaloers zijn op zijn vleugels. De vleugels zijn namelijk heel erg dun, maar ook heel erg sterk. Alec kan gerust een hele dag vliegen zonder ook maar ergens last van te hebben. Natuurlijk kost het hem wel meer energie dan als hij zou hardlopen. Maar uithoudingsvermogen is te trainen.

De vleugels zijn alleen niet altijd uitgeklapt. Als de vleugels in geklapt zijn dan vouwen ze zich om het lichaam van Alec. De vleugels gaan in zijn lichaam zitten en alleen nog de nerven van de vleugels zijn te zien op zijn lichaam. De meeste mensen zouden denken dat hij gewone vage tattoo heeft met een heleboel lijntjes andere weten wel beter.

ILLUSIONS
Illusie is de sterkste mutatie die Alec in zijn bezit heeft. Maar wat kan Alec? Alec kan mensen laten verschijnen, van dood naar levend, van ziek naar gezond, maar ook allemaal andersom. Hij kan mensen de gruwelijkste dingen laten zien met hun geliefdes, maar kan ook mensen herenigen die geliefdes zijn verloren. De illusies zijn zo echt dat ze gewoon als echte mensen aanvoelen en er ook uit zien. Alec kan deze illusies met een simpele vingerknip naar voren halen en gebruikt dit dan ook graag. In de meeste gevallen gebruikt hij de illusies als aapjes die hem kunnen helpen. Voordelen aan deze mutatie is dat Alec het kan gebruiken om mensen te manipuleren. Om zichzelf te beschermen en vooral om mensen voor de gek te houden. Nadelen zijn er maar weinig. Alec kan goed met deze kracht over weg en kan dan ook weken lang een mutatie volhouden. De grootste nadelen zijn misschien eerder geestelijk voor Alec. Soms vergeet hij dat de illusies niet echt zijn en dat hij eigenlijk tegen niemand praat. Dat hij geen vrienden heeft als de illusies er niet meer zijn.

TELEKINESE
Deze mutatie kent bijna iedereen wel. Met telekinese kun je voorwerpen verplaatsen met je gedachten. Voor Alec zitten hier een hele hoop voordelen aan. Hij is namelijk tijdens een gevecht in staat om alles in de ruimte te kunnen verbuigen. Of zo te bewegen zoals hij wilt. Hier mee kan hij vijanden gemakkelijk uitschakelen of bedreigingen makkelijk uit de weg ruimen. Alec gebruikt het vooral omdat hij super lui is. Hij beweegt objecten naar hem toe als hij niet wilt op staan. Doordat hij zo'n lui leven heeft ontwikkeld heeft Alec deze mutatie erg goed onder de knie. Nadelen zijn er ook voor Alec. Hij kan namelijk alle kleine voorwerpen met gemak bewegen terwijl grotere objecten  veel meer moeite kosten. De moeite kan zo groot worden dan Axl zelfs kan flauwvallen als hij te grote objecten moet bewegen.


HISTORY

Alec is geboren in Chicago waar hij dan ook al vroeg ontdekte dat hij heel anders was dan andere kinderen. Hij kon dingen verplaatsten met zijn gedachten en hij kon mensen laten verschijnen en verdwijnen door aan ze te denken. De meeste kinderen vond het in het begin gaaf en cool en wilde allemaal bevriend zijn met Alec. Maar nadat Alec wat ouder werd en de krachten steeds minder onder controle kreeg werd hij gezien als een freak. Niemand wilde meer bevriend met hem zijn omdat ze bang voor hem waren. Daar begon dan ook de eenzame weg van Alec. Hij bleef steeds vaker weg van school, maakte zijn eigen vrienden door mensen te laten verschijnen en te verdwijnen. Creëerde om zich heen en veilige wereld van mensen die hij kon vertrouwen en die hem niet zagen als een freak. Maar al dat alleen zijn maakte Alec ook koud en ondoordringbaar voor echte mensen.

Rond zijn 14 ontdekte Alec vreemde lijnen over zijn lichaam. De lijnen leken net op een grote tattoo, maar de lijnen waren nog bijzonderder dan een tattoo. Hij kon de lijnen open klappen en daar kwamen dan grote pixie vleugels voor in de plaats. Niet de het meest mannelijke maar Alec had het gevoel dat hij die nog eens goed kon gebruiken. En dat was ook zo. Hij ontmoeten een paar dagen later een oudere man. Erik was zijn naam maar Alec mocht hem Magneto noemen. Hij vertelde Alec dat Mutanten opgespoord werden en vermoord werden omdat ze niet wisten hoe bijzonder mutanten waren. Magneto nam Alec mee naar het kamp waar hij leerde om te gaan met zijn krachten. Nog steeds is Alec zeer op zichzelf, maar het feit dat hij met meerdere mutanten om zich heen is maakt hem toch een stuk minder eenzaam. Ondanks dat hij beide kanten van het verhaal kent is Alec altijd bij Magneto geweest. Misschien omdat hij geen zin heeft om nog een keer opgesloten te zitten in een school. Of misschien omdat hij Magneto is gaan zien als zijn redder. Als iemand die hem begrijpt.


The Future Days
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
X-Men
Admin
avatar

Aantal berichten : 14
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland

Character sheet
Alias: Mutant Name
Leeftijd:
Quote:

BerichtOnderwerp: Re: Alec Delta   wo jul 16, 2014 12:16 am

ACCEPTED
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thefuturedays.actieforum.com
 
Alec Delta
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: 
IN CHARACTER
 :: Registratie :: Accepted
-
Ga naar: